Allen samen voor Warmste Week!

Op 11 november wandelt onze zanger BARD met het hele gezin en zijn ‘Sleinse bendevrienden’ een tocht door het Meetjesland in het kader van de Warmste Week. Op die dag zal Woesten in intieme kring voor de bende een huiskamerconcert doen.

Aan deze jaarlijkse ‘Bendewandeling’ willen de initiatiefnemers Els, Hans, Christophe en Isabeau (en het gezin van Bart dus ook mét hen) heel speciaal een goed doel koppelen, namelijk het Centrum Ter Preventie van Zelfdoding. Binnen deze ‘Bende’, waarmee zij al meer dan 25 jaar op ‘Bendeweekend’ gaan, zijn we al twee keer geconfronteerd met zelfdoding. “Dat is er bij ons allen (we zijn met 56 vrienden, kinderen inbegrepen) heel hard ingehakt en wij zijn dan ook vastbesloten om onze schouders achter deze goede zaak te zetten. Zo vaak denken wij aan Joke en Natasha. En als wij dochter, zus, schoonbroer, nichtje, neef of geliefde zien, dan praten we nog graag over de mooie dagen, de schone herinneringen…”, klinkt het. Els, Hans en Christophe zijn ook al sinds jaar en dag grote Woesten-fans die ons veel steun bieden (dat is letterlijk te nemen) en vaak op concerten opduiken.

Jullie kunnen deze wandeling sponsoren. Al wat je geeft, storten wij rechtstreeks via ons project aan Preventie Zelfdoding

Dit kan door Bart een berichtje toe te sturen naar vandammebart@telenet.be met de belofte dit eens cash te komen binnen steken of een centje te storten op ‘BE83 7506 7695 8415’ met jullie naam en de vermelding ‘FOR LIFE’ Alles gaat naar het goede doel.