Woesten lanceert nieuwe videoclip ‘Palm van haar hand’ (met Nadiya Sareh Mehdizadeh)

Videokunstenaar Wikke maakte met de nieuwe single ‘Palm van haar hand’ een sfeerbeeld van de opmerkelijke theaterproductie ‘Vrijstaat’ (regie Raf Goossens) van juni 2019 in Sleidinge. ‘Vrijstaat’ en ‘Palm van haar hand’ zijn een roep om meer rechtvaardigheid en diy (do it yourself) in de maatschappij, iets waar zowel de theatermakers van Tarchief als de muzikanten van Woesten heel erg mee bezig zijn.

‘Palm van haar hand’ is een productie van Jannes van Rossom (Dunk!-studio Zottegem) en je hoort ook de stem van het Iraanse talent Nadiya Sareh Mehdizadeh die ook meewerkte aan de theaterproductie ‘Vrijstaat’.

‘Palm van haar hand’ is de eerste single van de CD mét boek ‘De Harmonie WSTN’ van Woesten dat uitkomt op vrijdag 2 oktober in Cultuurcentrum Evergem. Deze CD werd deels opgenomen door producer Sebastian Omerson van Number Nine Studio in Gent en deels door Jannes van Rossom van Dunk!-studio in Zottegem. De CD zal in een boek zitten dat werd geschreven door onze zanger Bart Van Damme en de vormgeving werd verzorgd door grafisch ontwerper Jos Notteboom.

Beluister de song via Soundcloud