Woesten zegt: “Bedankt!”

Woesten speelde op zaterdagavond 7 oktober 2017 voor een uitverkochte zaal Stroming (400 mensen) van Cultuurcentrum Evergem in Sleidinge. We stelden de film ‘Waterlander’ voor en koppelden aan de filmvoorstelling een theaterconcert met gastmuzikanten Erik Van Biesen en Micha Vandendriessche. Het werd een geweldige avond.

Woesten zegt: “Bedankt!”

In de eerste plaats aan Cultuurcentrum Evergem (Els Buelens en Karel Vanpoucke) die van meet af aan de schouders zette onder dit project en ook de cultuurdienst van de provincie Oost-Vlaanderen kon overtuigen om mee te stappen in het project. Ook bedankt aan Cultuurondersteuner Cera! Dat zij van meet af aan in ons project geloofden, was essentieel om dit tot een goed einde te brengen.

In de tweede plaats dank aan de regisseurs Alex Teerlinck en Lieven Vanoverbeke. Dank aan scenarist Peter Ysabie die samen met onze zanger het verhaal heeft vorm gegeven. Dank aan alle geïnterviewden in de film en de aanwezigen op het concert in Zaal Trefpunt op 16 oktober 2016.

Dank ook aan Erik Van Biesen, Micha Vandendriessche om nu al voor de derde keer op een speciaal moment voor de band mee op het podium te kruipen. En zeker Erik om al jaren in ons te geloven! Net als Johan Engels van Noloxbox die echt met zijn enthousiasme geen blijf weet om ons duwtjes in de juiste rug te geven.

Dank aan producer Arjan Bogaert van onze plaat, Karel De Backer voor de mastering, Jurgen De Wever voor de website, Jos Notteboom en zijn neef Hans Ruebens voor de vormgeving, Geert Bonne voor de fotografie, Peter Van Driessche voor het repetitiehok en alle sponsors en andere stille krachten van dit project!

Duizendmaal dank!