Nieuw werk: Storm over Damme, mét prentenboek

Van begin november tot half december biedt Woesten in pre-release, bij wijze van kerstactie, u exclusief de kans om onze gloednieuwe plaat te kopen.

Steun ons! 30 euro.

Storm over Damme is het derde deel van een trilogie over een leven in het Gentse havengebied. Het sluitstuk van een artistiek project, in samenwerking met producer Tim Toegaert, tekenaar Tim Bekaert, grafisch ontwerper Jos Notteboom en fotograaf Michel Goessens.

Dit was een gigantisch project dat tot stand kwam tijdens heel moeilijke corona-jaren. U steunt ons geweldig door deze plaat te kopen (30 euro).  Weet u trouwens dat elke eurocent die we verdienen zo goed en zo kwaad als het kan opnieuw in de cultuursector, in creatieve vrienden, collega’s en/of beroepskunstenaars geherinvesteerd wordt?

Woesten op vinyl, daar was al een tijdje vraag naar, maar we zouden Woesten niet zijn, mochten we daar geen verhaal aan koppelen. Het is Storm over Damme geworden, een vinylplaat op 45-toeren mét prentenboek.

Koop de vinylplaat mét prentenboek hier

Ook in de aanbieding: het prentenboek mét een dubbel-CD erbij. De zes nieuwe nummers van de vinylplaat hebben we ook op een mini-CD gezet en u krijgt er gratis onze vorige CD ‘De Harmonie WSTN’ (met 10 Woesten-nummers) er bovenop.

Koop het prentenboek met dubbel-CD hier

Bezoek onze webshop voor meer leuke Woesten-spullen.

Dit staat er op: