Woesten viert 10 jaar WSTN met release nieuwe single

“Beats, Eer & Strijd: bestaand nummer in nieuw jasje”

In de aanloop van de festiviteiten op 3 juni in Zaal De Molen in Wippelgem heeft klankenkunstenaar Johan Engels van Noloxbox nog eens zijn creativiteit losgelaten over de opgenomen sporen van een bestaand nummer. Na ‘Disco Adelaar’ wou Johan al lang iets doen met ‘Eer & Strijd’, ook een nummer uit het album ‘Waterlander’ (2017). We hoorden er altijd al wat Ze Noiz in en behalve een frisse remastering destijds, is Johan blijven vragen naar het nummer. “Moeten we eens iets mee doen”, klonk het steeds. De sporen uit Barefoot Sudio waren nu al een jaartje bij Johan op zijn bureau terecht gekomen en steeds was het van ‘druk, druk, druk’ tot hij met dit ‘cadeautje’ op de proppen kwam op de vooravond van 10 jaar WSTN. We zijn Johan eeuwig dankbaar!

En ondertussen staat met ‘De zanger schiet op de trein’ (Shooting on downtown trains) een écht Ze Noiz-nummer op de setlist. Maar daarvoor moet ge op 3 juni naar Wippelgem komen. Nu even dit op Spotify! Hier is ‘Beats, Eer & Strijd’.

De graphic bij onze zomersingle voor 2023 is net als bij Disco Adelaar en in de clip van Disco Adelaar van de hand van Giovanni ‘GiO’ De Clercq, waar we ook ongelofelijk fan van zijn. En zo blijft Woesten een haven voor creatieve vrienden.